Værkstedet

Mit Værksted


Her ser du billerder af mit lille hobbyværksted, som jeg har fået indrettet i den ene ende af garagen.


Det er min kære mand der har bygget det til mig, og det er efter alle kunstens regler.             Jeg er utrolig glad for det.


Når jeg træder ind i lokalet så.. Ja, det er nærmest ligsom følelsen af dengang da jeg var barn og  fik min egen hule. Varme og lykke der drøner om kap i min krop.                                  Duften i lokalet er helt speciel og jeg føler mig rigtig godt tilpas når jeg er der.


Jeg har indrettet mig, så jeg i den ene ende af lokalet har en udstilling af de ting jeg laver, og så værksted i den anden. Du kan se mine værker under Min Kunst.


Som noget nyt har Jeg også fået installeret et perleværksted. Det går der også mange timer med. 

 

Værkstedet med ovnen, alle glasurene, forme og plader m.m.

Her sidder jeg og laver mine glasperler. De stænger du kan se til venstre er dem jeg bruger til at dreje perlen på. Glasstængerne ligger til højre.

Jeg valgte at åbne mit hobby værksted  på en "Ø-dag". Sådan en dag åbner alle øens foreninger, forretninger, selvstændige, private, og .….. ja-. det er nok nemmere at skrive hele øen åbner op for folk, som gerne vil have et indblik i hvordan det er at bo og se hvad der rør sig i vors lille samfund. Mange af spørgsmål går på hvad er der af muligheder for børnefamilier,  job .m.m.


Jeg blev ret overvældet den dag. Der var nok lidt over 200 personer nede og kigge, nogle af de besøgende prøvede også at lave perler. Det var vildt da de stod i kø helt ude på vejen. Det var en fantastisk dejlig dag!


ÅBNINGSTID:

Da det er min hobby og ikke en levevej, kan jeg ikke sætte nogen fast åbningstid på . Men du er velkommen til at ringe til mig hvis du gerne vil se hvad jeg går og laver.

Er jeg hjemme, går jeg gerne ud og lukker op for dig så du kan få et kig.


Jeg bor på Kratvej 73 i Gamløse på Orø 4305


Mobil 61160651